2020 m. rugpjūčio 24 d., pirmadienis

knygos apžvalga | Scott Rank "History's 9 Most Insane Rulers"

Autoriai: Scott Rank
Pavadinimas: History's 9 Most Insane Rulers
Serija: -
Žanras: Negrožinė; Istorija
Psl.: 320
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Scott Rank knyga "History's 9 Most Insane Rulers" buvo tiek keista, kiek ir įdomi. Tik reikia visada prisiminti, jog "insane" čia yra diagnozė, o ne "jis žudė visus iš eilės, kažkoks nesveikas buvo" spėjimas.

Apie Knygą: Devyni protiškai sutrikę ar nesveiki valdovai, jų gyvenimai, bei jų subjektų, žmonių, jų šalies gyvenimai. Vieni nebuvo žiaurūs, o gal net ir ne tokie nesveiki, kaip juos aprašė istorija, paremta priešų teiginiais. Tačiau kiti savy turėjo pakankamai pasiutimo jiems visiems atsverti. Nuo Kaligulos iki mūsų laikų ir žvilgsnio į tolimuosius rytus...

Mano Nuomonė: Tokia gal ir įdomi knyga, bet ne iki galo patikrinta. Bet kas su prieiga prie interneto galėtų pasigooglinti plačiau apie knygoje gal būt netyčia apjuodintus priespaudoje gyvenančius žmones. Tai skaitykit su trupiniu druskos ir gal patys pasitikrinkit, kas pasirodys keista.

Žodžiu, duodu 4/5, nes apie pirmus du ar tris buvo įdomu skaityti. Priminsiu ir kitiems autoriams, būsimiems ar esamiems, kad paieškos programos yra jūsų geriausi draugai, tik dėl viso ko.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.