2019 m. spalio 26 d., šeštadienis

knygos apžvalga | Christopher Berry-Dee "Talking with Psychopaths and Savages" | tikri nusikaltimai

Autorius: Christopher Berry-Dee
Pavadinimas: Talking with Psychopaths and Savages
Serija: -
Žanras: Tikri Nusikaltimai; Ne Grožinė
Psl.: 288
Įvertinimas: 3/5 | Goodreads

Kartais autoriai patys sau į ratus pagalius kaišo. Taip parašyta ir Christopher Berry-Dee knyga "Talking with Psychopaths and Savages". Kažką ten cituojant "kai viskas pasakyta ir padaryta, daugiau pasakyta, nei padaryta". (after all been said and done, more been said than done)

Apie Knygą: Autorius skubiai, dideliais, pompastiškais sakiniais mums žada parodyti psichopato protą, jų gyvenimų niuansus ir panašumus, kurie juos tokiais padarė. Jis žada nešvaistyti laiko žudynių ir bylų detalėms, nes knygų apie tai - apstu. Na ir tada imasi pasakoti apie vienus ir kitus, galimus reiškinius, kurie padėtų protui persijungti į psichopatų dažnį... Bei apie žudynes, bylas. Plačiai. Tais pačiais didokais sakiniais, į kuriuos dar labai storai įtepama ir savo nuomonės.

Mano Nuomonė: Na, nelabai ir turiu ką daugiau pridurti. Autoriaus geriausias bruožas, šiais susižavėjimo serijiniais žudikais laikais, yra jo nuolatinis priminimas, jog jis tikrai nėra jų fanas. Ką ten, gerokai per dantį patraukė, kas ir buvo smagiausia knygos dalis.

Negaliu sakyt, kad bloga. Bet nėr ir gera, tai tokia gal nebent laisvalaikiui, per daug nekreipiant dėmesio, nes yra šiokių tokių neatitikimų. Duodu 3/5.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.