2019 m. balandžio 17 d., trečiadienis

knygos apžvalga | Craig Alanson "Renegades" | Expeditionary Force 7

Autorius: Craig Alanson
Pavadinimas: Renegades
Serija: Expeditionary Force 7
Žanras: Mokslinė Fantastika, Militaristinė Fantastika
Psl.: 518
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Ne bet tai Craig Alanson yra kažkoks banterio genijus. Visi pokalbiai, dialogai. Patinka man tokios knygos kur viskas taip aiškiai išdėstoma, ir dar su tiek daug humoro. Ir šiaip, "Renegades" yra jau septinta Expeditionary Force knyga. Ir vis dar tokia pat gera, kaip kitos, jei ne geresnė.

Apie Knygą: Nors Linksmoji Piratų Šutvė ir vėl išgelbėjo Žemę nuo ateivių grėsmės, juos namuose pasitiko su įtarimais, kaltinimais ir, Džo Bišopo atveju, dar ir belange. Žemės lyderiai yra pasiruošę jį nušalinti nuo bet kokių pareigų kosminiame laive, sukonstruoti savo komandas ir siųsti pasiskraidyti jas. Bet, kad jau anot Didingojo Skipio - Žemei tikrai tebegresia dar kitoks pavojus iš ateivių pusės, nei jis, nei Džo, neketina paklusti jokiems kvailiems įsakymams. Ką jau ten, likę Linksmieji Piratai irgi pasišovę prisidėti prie misijos: Grand Theft Spaceship. Didžiosios kosminio laivo vagystės!

Mano Nuomonė: Knyga pasakiškai gerai parašyta. Nuo juokimosi skauda veidą, kurį pailsindavau, kai ateidavo metas mokslinei fantastikos daliai, net jei daugiau pusės jo - daugiausia išsigalvoti dalykai, aš vis tiek ten praktiškai nieko nesupratau. Kai jau trileris, veiksmas, tai taip sėdi ant kėdės krašto, nieko daryt negali tik klausytis ar skaityt. Šį kartą veikėjai buvo iš vienos grupės, kas man priimtiniau, t.y. nebuvo šokinėjimo tarp planetų ar kitų laivų. Buvo sočiai tiesiog neįtikėtinai kvailų, bet įmanomų planų, mąstymo ir netikėtumų, kur jau atrodė dabar tai jau tikrai viskas baigta. Gavom pamatyti Skipio senuosius šeimininkus, ar tai, kas iš jų liko, bei vėl pajusti tą DI, kuris nušoko nuo proto, grėsmę. O, ir dar gi, čia yra keli skyriai parašyti iš daiktų pusės. Va šiti mane galutinai pribaigė.

Gera knyga. Labai, labai gera knyga pilna ir veiksmo, ir juokų. Duodu stiprų 5/5 ir dabar ilgai lauksiu kitos. Nes panašu jog dar viena tikrai bus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.