2019 m. kovo 17 d., sekmadienis

įvairovė | Megan Derr "Midnight" | Dance with the Devil 3

Autorius: Megan Derr
Pavadinimas: Midnight
Serija: Dance with the Devil 3
Žanras: Fantastika, Paranormalus Romanas
Psl.: 212
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Ar jau minėjau, kad šios knygos man labai primena Castlevania filmuką? Ta tokia alternatyvi realybė, modernūs dalykai įsimaišę tarp senų griuvenų, ryški riba tarp normaliųjų ir antgamtinių ir t.t.

Apie Knygą: Kažkur vampyrų, Drakulų teritorijos pakrašty, jau visai šalia Drakonų krašto, Sirenos daina žadina mirusiuosius ir verčia juos Draugr nemirusiaisiais. Kažkada lordas Devlin White pats pasidalino savo širdies ritmu su mirštančiu vaiku ir suteikė jam tokį gyvenimą. Tik tai padarė kur kas išsamiau, nei šie vargšai... Mat Midnight, Vidurnaktis, ne tik yra tiek pat gyvas, kiek ir bet kuris vampyras, bet ir pilnai funkcionuoja, mąsto, auga, sensta. Ir, kažkam, panašu, šios paslapties be galo reikia. O įvilioti lordą Devlin į spąstus nėra taip ir sunku.

Mano Nuomonė: Lėtas, bet labai smagus ir tamsus nuotykis, pilnas prikeltų lavonų, baisių, bet ir mielų drakonų ir jų riterių. Taip. Drakonų riterių. Nebe pirmą kartą pastebiu, jog šiose knygose esama truputis klasikinių pasakų atpasakojimų, su savais pakeitimais ir kokia nors detektyvo gija joms pateikti.

Vienintelis dalykas kuris man tikrai nepatiko, tai pagrindinių herojų požiūris. Jie patys tai labai šaunūs ir gerai parašyti. Bet tas toks dar net ne vaikino pavydas, kad va, o tu kitų turėjai, yra toks idiotiškas, kad negaliu nenumušt už tai taško.

Knygos tikrai smagios, labai lengvai skaitosi, o kaip detektyvai tai ir tikrai neblogos. Galiu duoti stiprius 4/5.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.