2019 m. kovo 12 d., antradienis

fantastika | Stephanie Garber "Legendinis" | Karavalis 2

Autorius: Stephanie Garber
Pavadinimas: Legendinis
Serija: Karavalis 2
Žanras: Fantastika, Jaunimo Literatūra
Psl.: 451
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Pirma knyga man nelabai patiko. Labiau patiko jos pabaigoje buvęs interviu su autore, kur ji prisipažino, jog tai būtų buvusi jos paskutinė knyga, jei būtų nepavykę. Tada knygą įvertinau kiek geriau, nei nusipelnė, nes norėjau, kad autorei tikrai pavyktų. Su pirmąja knyga ji prasimušė į publikuojamus autorius, žinomus autorius. O su antrąja knyga ir iš manęs padarė gerbėją. Knyga buvo labai gera.

Apie Knygą: Niekad du Karavalio žaidimai nebuvo rengiami taip greitai viens po kito. Ir niekad joks Karavalio žaidimas nebuvo pateikiamas, kaip daugiau, nei žaidimas. Taip jau nutiko, taip jau išsidėstė žvaigždės ir susimetė likimas, kad nuo šio žaidimo priklausys viso pasaulio dalia. Karavalis būtinas, kad jame pralietais jausmais ir norais, palaikytų kerus, kurie tirpsta. Mat jiems ištirpus pasikeis visų gyvenimai ir niekas žaidimo nelaimės. Nes net pergalė ir susitikimas su Legenda bus apkartinti pernelyg baisia kaina. Niekas daugiau niekad nebebus taip, kaip buvo. Pasaulį vėl valdys furijos, Likimai.

Mano Nuomonė: Nežinau, gal čia Donatelos parašymas, taip labai pagerino šią knygą. Ji, iš dviejų seserų, tikrai kur kas įdomesnė. Stipri, nepalaužiama ir su labai solidžia logika ji ne tik, kad sukosi tarp labai rimtų pavojų, sprendė sunkias užduotis, derėjosi ir nesileido apgaunama, bet dar gi ir kitus įtakojo, bei pakeitė, atrodo, ne tik savo, bet ir jų likimus. Buvo be galo įdomu, nepalyginamai.

Duodu 5/5, tikrai nusipelnyti. Džiaugiuosi, kad autorė griebė savo šansą ir jo nepaleido. Jei ir trečia bus tokia gera, tai knygas dėsiu į mėgstamiausias.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.