2023 m. balandžio 13 d., ketvirtadienis

knygos apžvalga | Hideyuki Kikuchi "Vampire Hunter D: The Rose Princess" | Vampyrų Medžiotojas D 9

Autoriai: Hideyuki Kikuchi
Pavadinimas: Vampire Hunter D
Serija: Vampyrų Medžiotojas D 9
Žanras: Mokslinė Fantastika; Siaubo Literatūra
Psl.: 217
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Hideyuki Kikuchi knyga "Vampire Hunter D: The Rose Princess" kol kas yra paskutinė mano turima šiam mėnesiui ir devinta Vampyrų Medžiotojo D serijoje. Gal ir gerai, kad tokios nedidelės dozės, ne taip nusibosta.

Apie Knygą: Nuošaliame kaimelyje tebevyksta šiems laikams tiesiog neįsivaizduojami, baisūs dalykai - Aukštuomenė, Vampyrai, tebevaldo žmones. Už medžioklės, kraujo kainą, žmonės kaimelyje džiaugiasi neišpasakytu derliumi. Tad kai pro šalį keliaudamas pas juos atsibeldžia D, kyla klausimas: ar kraujo kaina - tikrai per didelė?...

Mano Nuomonė: Ožius rodanti princesė ir jos iki bukumo paklusnūs keturi nemirtingi riteriai prieš D, kuris tenorėjo sau apžiūrėti ten kažkokius senovinius griuvėsius. Labai daug įvairaus veiksmo, nuo kovų, iki spąstų, kur priešą atskirti nuo draugo - taip pat nelengva, kaip ir pasitikėti priešu. Veikėjai, nors ir neblogai parašyti, su priešistorėmis ir panašiai - siaubingai erzino, kas šiaip lyg ir nėra minusas iki prasilenkiama su logika. Pliusą tuo tarpu galiu duoti už labai gerą įvykių posūkį ir patį teksto sklandumą.

Lengvai susiskaitė, 4/5 nepagailėsiu.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.