2022 m. gruodžio 13 d., antradienis

knygos apžvalga | Gruodis su Drakula 5 | John G. Hartness "The Cambion Cycle" | Quincy Harker, Demon Hunter 5-8

Autoriai: John G. Hartness
Pavadinimas: The Cambion Cycle
Serija: Quincy Harker, Demon Hunter 5-8
Žanras: Miesto Fantastika; Vampyrai
Psl.: 394
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Negalėjau atsispirti. Iš kart ėmiausi John G. Hartness knygos "The Cambion Cycle: Year Two", antrosios Quincy Harker, Demon Hunter serijoje, tos kitos - palauks. Nieko nesigailiu.

Apie Knygą: Kažkas medžioja žmones su antgamtinių būtybių krauju venose, t.y. tuos, kurių vienas iš tėvų buvo angelas arba demonas, ir juos brutaliai žudo, bei palieka Harkeriui žinutę. Žinutę iš kraujo, žarnų ir sielos likučių. O baisiausia tai, kad Harkeris visa tai jau matė ankščiau. Ir tada visa tai sustabdė tik per buką sėkmę...

Mano Nuomonė: Autorius turi labai gerą, tolygų rašymo stilių, kur tarp veiksmo kupinų skyrių yra vietos pailsėti, bet veikėjai neužsisėdi planuodami, važiuodami, eidami. Pilna tokių paprastų pasikartojimų, kurie primena apie ankščiau skaitytus nuotykius ir to pasėkoje kelia tą labai maloniai įdomų jausmą, lyg skaitytojas su autorium turėtų kažkokių vidinių juokelių, suprantamų tik mums ir jam. Daug humoro, pilna vis dar neįtikėtinai spalvingų epitetų ir įžeidimų, labai gerai parašytas veiksmas ir protagonistai. Užkliuvo tik šalutiniai veikėjai, kurie nebuvo tokie maži, kad pateisinti šablonišką rašymą.

Stiprus 4/5. Kaip dabar atsilaikyt ir nepagriebt trečios va taip, iš karto...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.