2022 m. balandžio 9 d., šeštadienis

knygos apžvalga | Steven Lee Myers "The New Tsar"

Autoriai: Steven Lee Myers
Pavadinimas: The New Tsar
Serija: -
Žanras: Istorija; Biografija
Psl.: 592
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Labai detali karo nusikaltėlio, kuris sunkia kraują tiek iš savo šalies, tiek iš sau svetimos Ukrainos, kad patenkintų savo ego - biografinė Steven Lee Myers parašyta knyga "The New Tsar: The Rise and Reign of Vladimir Putin". Kai pirmą kart pasiėmiau, perskaičiau "rise and fall", kas man skamba daug gražiau.

Apie Knygą: Nuostabiai plati knyga apie Vladimirą Putiną, dabartinį Rusijos diktatorių. Nuo jaunų dienų, didelių ambicijų, tuštybės, baimių, iki vis gilėjančios korupcijos, kuriai nebuvo leista mirti tada, kai mirti reikėjo. Ir patys Rusijos žmonės ėjo, protestavo, bet gūlio ištemptas supuvusių įkapių tinklas pasirodė baisesnis ir protestus gan greit - užsmaugė nusikaltėliškais įstatymais ir cenzūra. Ko pasėkoje - istorija vis kartojasi. Nebe pirmą ir nebe antrą kartą, bet vis vedama to paties asmens.

Mano Nuomonė: Kaip baisu skaityti tuos pačius įvykius, vos ne žodis žodin, kurie vyksta dabar, o vyko ir tada. Čečėnijoje užminuoti humanitariniai koridoriai, bombardavimas aiškinant, kad čia ne jie, čia savi, todėl ir puolam, nes patys savo griauna. Net ir sankcijų juk jau būta. O jis vis ten sėdi, kaip erkė, pampsta nekaltų žmonių krauju.

Perskaitykite. O tada pažiūrėkite, ar galite dar, kaip nors, padėti Ukrainai. Kad nebūtų Europoje, kaip buvo Čečėnijoje, Sirijoje, o dabar ir Ukrainoje. Knygai solidūs 4/5.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.