2020 m. balandžio 26 d., sekmadienis

knygos apžvalga | X. Aratare "The Vampire's Club" | 5

Autoriai: X. Aratare
Pavadinimas: The Vampire's Club
Serija: The Vampire's Club 5
Žanras: Paranormalus romanas; LGBT literatūra
Psl.: 151
Įvertinimas: 3/5 | Goodreads

Pabaigiau penktą X. Aratare knygą "The Vampire's Club", iš to paties pavadinimo serijos. Vis dar skaitosi, kaip skyriai, ne knygos. Bet bent jau skaitosi.

Apie Knygą: Lukas bando prisitaikyti prie naujo gyvenimo, naujų namų Dyavol Klube, kas šiaip jau būtų paprasta ir malonu, jei ne nebaigti reikalai už klubo sienų. Atrodo, jog kas kart jam išėjus pro Dyavol klubo duris - bėdos tiesiog bėgte atbėga. Tuo tarpu Konstantinas bando atsispirti pernelyg patogiai pagundai paversti Luką vampyru. Atrodo, jog tam tiesiog nėra jokių kliūčių, jokių minusų. Bet po nosimi vis šmėžuojančios raganos jam kelia nerimą, tad tokia ideali situacija atrodo per gera...

Mano Nuomonė: Raganos vis braunasi į Dyavol klubą, bene būriais eina ir kol kas dar nėra visiškai aišku dėl ko jos tai pradėjo daryti. Aišku tik ko dabar jos siekia. Istorijoj tokios logikos skylės didokos, kitą syk net veikėjai imasi visiškai neadekvačiai elgtis, ko neina net nurašyti, kaip natūralaus elgesio. Bet šiaip jau skaitosi lengvai, istorijoje palaikoma tokia ne per stipri įtampa ir rusenanti ugnelė, tai ir toliau skaitysiu apie tuos visus piktus, kvailus, ir piktadarystes rezgančius tipus.

Nėr blogos šitos knygos, tikrai. Duodu 3/5.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.