2019 m. rugpjūčio 11 d., sekmadienis

knygos apžvalga | X. Aratare "The Vampire's Club" | The Vampire's Club 2

Autorius: X. Aratare
Pavadinimas: The Vampire's Club
Serija: The Vampire's Club 2
Žanras: LGBT+ Literatūra; Vampyrai
Psl.: 96
Įvertinimas: 3-5 | Goodreads

X. Aratare knygos "The Vampire Club", kurios, panašu, visos bus šitu pačiu pavadinimu, yra nemaloniai per trumpos. Ko pasekoje jose tiesiog nespėja nieko atsitikti ir gaunam tik tokius klišinius veikėjų išgyvenimus.

Apie Knygą: Konstantinas nusprendė paleisti Luką, tą vaikiną su magišku krauju, galinčiu laikinai apmalšinti jo prakeiksmo kančias. Ir vos mirtinai nepasigailėjo šio sprendimo. Lukui artėjant prie Club Dyavol jo, apžavėto, vos nepartrenkia automobilis. O to sukeltas stresas galutinai pribaigia Luko kraujo poveikį Konstantino kūne, ko pasekoje jis nė negali vaikinui padėti, mat jį patį užplūsta akinantis skausmas. Kaip, po velnių, jam apsaugoti Luką jo neįkalinant, nepaverčiant kraujo vergu?

Mano Nuomonė: Kaip ir praeitą syk, galiu pasakyti tą patį - skaityta, matyta, girdėta istorija. Apie vaikinuką, kuris nėra visiškai žmogus, bet to nežino. Jo kraujas - magiškas ir vilioja visus įmanomus vampyrus. Didžiausio ir pikčiausio mirusioj dūšioj staiga atsibunda sąžinės ir moralės pojūčiai. Ir taip toliau. Bet man, kaip baisiam fantastikos mylėtojui, labai norisi sužinoti daugiau apie pasaulį iš kurio vampyrai čia atėjo ir kurio vien užuominomis mus čia gundo. Tai, skaitysiu toliau.

Skaityti įmanoma. Ir jei šiaip mėgstat m/m literatūrą, tai gal net patiks, priklausomai nuo to kiek ir ko jau esate skaitę. Aš tuo tarpu duodu 3/5, bet, kaip ir sakiau, žiūrėsim, kas ten toliau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.