2019 m. liepos 27 d., šeštadienis

knygos apžvalga | John G. Hartness "Heaven's Door" | Quincy Harker, Demon Hunter 6

Autorius: John G. Hartness
Pavadinimas: Heaven's Door
Serija: Quincy Harker, Demon Hunter
Žanras: Miesto Fantastika, Paranormalu, Drakula
Psl.: 120
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Nu ką, vėl susimoviau. Perskaičiau "Heaven's Door", šeštą John G. Hartness knygą serijoje Quincy Harker, Demon Hunter. Nes penktą perskaičiau ir aprašiau, kaip pirmą. O tada apjungiau kažkurias dvi keturių knygų omnibuse. Beje, knygos nuo to nė kiek nesuprastėjo.

Apie Knygą: Kartais Dideli ir Blogi tiesiog nenori eit velniop ir daro viską, ką gali, kad tą "velniop" atneštų į žemę. Kvinsis kartą šitu demonu jau nusikratė, bet štai jis ir vėl draskosi ir prašosi vidun, kaip koks įkyrus katinas. Ir, deja, šį kartą Kvinsis turi labai daug ko prarasti.

Mano Nuomonė: Winchester brolių ir Skippy the Magnificent vaikas būtų Kvinsis Harkeris. Humoro jausmas, ginklai, demonų medžioklės, tas poreikis tildyt balsus galvoje stipriais gėrimais. Aš šitų knygų klausau audio formatu, bet dievaži, pirksiu vos progai pasitaikius, ir skaitysiu iš naujo, kad susižymėt visus bajerius. Pvz, supo jį labai laive, tai jis pasitelkė levitacijos burtą: jis - levitikus! - demonas - tu juk žinai, jog tai nėra tikras žodis, ar ne? - jis - tu tik džiaukis, kad nepasakiau "vingardium leviosa".

Labai geros knygos. Tikrai, labai geros knygos. Duodu 5/5 ir einu ieškot septintos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.