2023 m. gegužės 31 d., trečiadienis

knygos apžvalga | Rhys Ford "Ink and Shadows"

Autoriai: Rhys Ford
Pavadinimas: Ink and Shadows
Serija: -
Žanras: LGBTQIAP; Miesto Fantastika
Psl.: 304
Įvertinimas: 2/5 | Goodreads

Įsivažiavau per tą bandymą sumažinti TBR krūvą, tai va, šio mėnesio paskutinė tokia, apdulkėjus, Rhys Ford "Ink and Shadows". Nežinau, ar tiesiog mano skaitymo pomėgiai taip labai pasikeitė, ar čia tiesiog labai jau neįdomi knyga pasitaikė...

Apie Knygą: Kismet mato dalykus, kurių neturėtų būti. Nuo būtybių iš už Šydo, iki mirusiųjų, kurie įstrigo šiąpus. Vizijos varo vaikiną iš proto ir vienintelis dalykas, kuris bene vis dar padeda yra narkotikai. T.y., iki kažkas imasi jį aktyviai persekioti ir į pagalbą atvyksta ne kas kitas, kaip Keturi Raiteliai. TIE keturi raiteliai.

Mano Nuomonė: Silpnas veiksmas, paremtas labai skysta logika ir motyvais. Nuspėjamas siužetas, nepasiūlęs nieko naujo, ar bent jau gerai parašyto. Mitologijos trupiniai tokie menki, kad galėjo ir nebūti. Daug galvojimo, pamąstymų, filosofavimo, laukimo, bei įkalbinėjimų. Jei patinka labai lėti ir sausi romanai, tai čia GAL ir nieko, nežinau. Man tuo tarpu pikta dėl neįdomiausiai kada nors parašytų Keturių Apokalipsės Raitelių.

2/5, geriausia ką galiu pasiūlyti. 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.