2023 m. balandžio 28 d., penktadienis

knygos apžvalga | Nikki St. Crowe "Their Vicious Darling" | Vicious Lost Boys 3

Autoriai: Nikki St. Crowe
Pavadinimas: Their Vicious Darling
Serija: Vicious Lost Boys 3
Žanras: Perpasakojimas; Tamsi
Psl.: 250
Įvertinimas: 3/5 | Goodreads

Žodžiu... Perskaičiau Nikki St. Crowe knygą "Their Vicious Darling", trečią Vicious Lost Boys tetralogijoje, ir nors ši istorija išlieka tokia pat šiek tiek žemiau vidutinio gerumo... Turiu pripažinti, jog noriu sužinoti, kuo gi ji baigsis.

Apie Knygą: Tamsusis mirties šešėlis įsišaknijo į Winnie Darling. Ir nors tai tikrai nėra geros naujienos, netgi neraminančios, ar pavojingos, bylojančios ne tik apie grėsmę merginai, bet ir apie galimą išdaviką jų tarpe, įvykio laikas, deja, naudingas. Prieš Niekados Karalių kaldinamos labai netikėtos, košmariškos sąjungos. Ir jam prireiks visos pagalbos, kokią tik gaus, kad apsaugotų ne tik Niekados Šalies karalystę, bet ir savo mylimus žmones. 

Mano Nuomonė: Kai knygos siužetas - skystas, o varomasis arkliukas, romanas ar erotika - irgi varganas, kas lieka? Greičiausia tik veikėjai. Bene juokinga, kad geriausiai parašyti, kol kas, yra šių blogiukų priešai. Blogiukų blogiukai. Blogiukesni blogiukai už šituos blogiukus. Piktadariausi piktadariai. Gerai, baigiu čia. Žodžiu, po ilgų žingsniavimų pirmyn atgal, kurie panašu lentas po Kapitono Kablio kojomis pratrint baigia, ilgų planavimų ir dar ilgesnių sąmokslavimų, įvyksta labai nuviliantis puolimas. Kodėl tad noriu skaityti toliau? Nes nesuprantu, ko jie visur bruka Vendę Darling, jos likimą, kaip ten kas buvo. Noriu pažiūrėti kodėl, principo reikalas.

3/5, vėl, galiu duoti, nu nes akivaizdu, kad skaitysiu ir sekančią. Tai bent tiek jau turbūt tikrai nusipelno.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.