2023 m. balandžio 22 d., šeštadienis

knygos apžvalga | Nikki St. Crowe "The Dark One" | Vicious Lost Boys 2

Autoriai: Nikki St. Crowe
Pavadinimas: The Dark One
Serija: Vicious Lost Boys 2
Žanras: Perpasakojimas; Tamsu
Psl.: 219
Įvertinimas: 3/5 | Goodreads

Perskaičiau Nikki St. Crowe knygą "The Dark One", antrą Vicious Lost Boys serijoje. Vis dar ne kažką. Dabar jau net šiek tie ir erzino. Bet, knyga bent jau tamsi ir tikrai perpasakojimas.

Apie Knygą: Piteris susigrąžino savo šešėlį. Na... Beveik. Jis juos tikrai rado, su Winnie Darling pagalba, kartu atskleidžiant ir senas apie Niekados Šalies karalių mezgamas pinkles. Bet paleisti šešėliai taip tiesiog neima ir neprilimpa. Juos reikia sugauti ir prisikabinti pačiam. Kas nėra paprasta: karalystė ir paties Piterio artimiausias ratas - gerokai nusilpę, o šešėliai - greiti, vikrūs ir netgi pavojingi. Mirties šešėlis kažkur dingo, tad tą pasirinkimą teko atidėti. Na, o jo originalusis šešėlis paspruko į piratų karaliją. Panašu jog Piteriui Penui bei jo bendrams metas vėl susitikti su ta šutve ir jų vedliu - Kapitonu Kabliu.

Mano Nuomonė: Istorija lyg ir normali, tik tokia ne visai gera: nuėjo, pakalbėjo, pasipyko, pasigąsdino, paflexino, dar pakalbėjo. Rašymas irgi nebaisus, tik, vėlgi, nėra ir geras. Yra labai puikių pasakojimo gijų, kurių tiesiog nerutulioja, įdomių posūkių, kurie veda prie nusivylimų, o šiaip jau vidutiniškiems veikėjams labai trūksta to kažko, kas padarytų juos mėgiamais veikėjais, dėl kurių būtų neramu, apie kuriuos būtų galima pagalvoti ir ne skaitymo metu. 

3/5, teprivertė pasiilgt "Their Vampire Queen" serijos, ten man tiesiog patiko patys veikėjai, o čia - noriu kad patiktų, bet nelimpa.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.