2022 m. gruodžio 23 d., penktadienis

knygos apžvalga | Gruodis su Drakula 8 | John G. Hartness "Salvation: Quest for Glory" | Year Four

Autoriai: John G. Hartness
Pavadinimas: Salvation: Quest for Glory
Serija: Quincy Harker, Demon Hunter 13-16
Žanras: Miesto Fantastika; Drakula
Psl.: 463
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

John G. Harness knyga "Salvation: Quest for Glory" yra kol kas paskutinis Quincy Harker, Demon Hunter omnibusas, bet ne paskutinė knyga, tad greičiausia prie mano mėgstamiausio Drakulos palikuonio dar sugrįšime.

Apie Knygą: Harkeris su draugais rado būdą, kaip atgauti Glorės sparnus. Bet tam jiems reikia Dievo. O tam jiems reikia Arkangelų. Na, o tam jiems dar reikia ir Liuciferio, nes jis irgi buvo arkangelu. Bėda ta, kad Liuciferis turi savų planų, susijusių su Dangumi, tad į Harkerio kvietimą arbatos negalės atsakyti. Vyrukui teks pačiam leistis ten, kur pradaigojo ištisas ordas. Į pragarą, kur Kvincį gerai pažįsta. Bet ne itin mėgsta...

Mano Nuomonė: Pati istorija - silpnoka, jau vien dėl to, kad veikėjams pernelyg gerai sekėsi kurpti planus tiesiog bėgant. Bet, įdomumo dėlei, įmestas ne vienas labai neblogas įvykių posūkis, vienas kitas seniai nematytas veikėjas, bei labai gera mintis apie Pragaro veikimo principus. Šalutiniai veikėjai man, beje, vis dar nepatinka, o ir pats faktas, kad šioje knygoje jie negavo daugiau pasireikšti - nepadėjo. Bet taip bendrai imant - tikrai gerai skaitosi.

Stiprus 4/5, tikrai ieškosiu ir kitų knygų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.