2022 m. gruodžio 31 d., šeštadienis

2022 apibendrinimas


Sunkoki metai buvo, manau ir jūs sutiksit. Pastarieji pora tokie jau, deja. O, kad šie baigėsi - nereiškia, kad tie sunkumai irgi baigsis, tai turbūt neskaudės į 2023 žengti atsargiai, kaip per pašalusį šaligatvį ir viltis. Viltis, kad laimėsim, nugalėsim, pasveiksim, ir judėsim į priekį, pasakodami kokius laikus išgyvenom.

O, kad jau atsarga gėdos nedaro, tai nepadarys ir savęs pamotyvavimas prisimenant, ką per metus nuveikėm. Labai rekomenduoju, vietoj visų tų rezoliucijų, pažadų ir pan, būtent tai ir padaryti: susirašykit, ką nuveikėt šiemet, ir padėkokit sau. Gal tik tiek ir tereikia, kad susprogdintumėme šį bjaurų baisių metų burbulą, a?

Taigi, ką nuveikiau?... 

Šiemet perskaičiau 103 knygas.

Trumpiausia iš jų buvo angliškai skaityta: George Orwell "Gyvulių Ūkis" 122 psl. Ilgiausia, besidomintiems gražia Rusijos caržudysčių tradicija - Simon Sebag Montefiore "The Romanovs" - 784 psl.


Pirma knyga, kurią perskaičiau 2022-aisiais buvo mylimos Craig Alanson serijos dalis "Fallout". O paskutinė - Fred Saberhagen "A Coldness in the Blood".

Metų atradimu turbūt pavadinčiau Agustina Bazterrica "Mes, Gyvuliai". Absoliutus metų nusivylimas ir žemiausias įvertinimas tuo tarpu tenka Kathy Reichs "Bones of the Lost".


Kitiems metams linkiu ramybės ir stiprybės. Kad būtų laiko susirankioti mintis. Kad būtų jėgų tęsti, ką pradėjot. 

Gero skaitymo
Jūsų mylimiausias skaitantis Nosferatu
xx


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.