2022 m. lapkričio 14 d., pirmadienis

knygos apžvalga | Hideyuki Kikuchi "Vampire Hunter D: Demon Deathchase" | Vampire Hunter D 3

Autoriai: Hideyuki Kikuchi
Pavadinimas: Vampire Hunter D: Demon Deathchase
Serija: Vampire Hunter D 3
Žanras: Mokslinė Fantastika; Vampyrų knygos
Psl.: 211
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Animacinis filmas Vampire Hunter D: Bloodlust yra paremtas trečiąja Hideyuki Kikuchi serijos Vampire Hunter D knyga, "Vampire Hunter D: Demon Deathchase". Knyga tikrai kitokia, bet ta esmė, pagrindinė istorijos gija - ta pati.

Apie Knygą: D pasamdomas išgelbėti jauną merginą, kurią pagrobė tikras aukštuomenės narys, vienas iš vampyrų, kuris, kažkodėl, nedingo su visais kitais. Ant medžiotojo kulnų lipa kitų samdinių gauja, mat jei kaina už darbą - pakankamai gera - jie tikrai nepasibodi pradaigoti varžovų. Bet, dhampir (pusiau žmogus, pusiau vampyras) gebėjimams jie neprilygsta, tad D terūpi tik jo darbas, ta jauna mergina, bei faktas, kad ji turėjo ne vieną progą pabėgti nuo savo pagrobėjo...

Mano Nuomonė: Ši knyga kol kas yra brutaliausia iš tų, kurias skaičiau. Taip pat pastebėjau jog visuose, kol kas, palaipsniui keliama ir atviriau narpliojama seksualinio smurto grėsmė, tad turėkit omeny, šioje jau... Jau tikrai nefaina skaityt buvo, kur prieš tai dar buvo pakenčiama. Bet, be to knyga yra pilna veiksmo, nuo antgamtinių padarų peštynių, iki žudymui sukurtų mašinų, nuo mutacijų, kurias sustabdė, panašu, tėtukas Drakula, iki mutacijų, kurios įvyko ir kurių pasėkoje dabar skaitom apie vampyrą, kuris geria benziną.

Kol kas dar tikrai neblogai, duodu 4/5.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.