2022 m. spalio 21 d., penktadienis

knygos apžvalga | Hideyuki Kikuchi "Vampire Hunter D: Raiser of Gales" | Vampire Hunter D 2


Autoriai: Hideyuki Kikuchi
Pavadinimas: Raiser of Gales
Serija: Vampire Hunter D 2
Žanras: Siaubo Knygos; Mokslinė Fantastika
Psl.: 250
Įvertinimas: 3/5 | Goodreads

Tęsiu Spalio siaubus su Hideyuki Kikuchi knyga "Vampire Hunter D: Raiser of Gales", antra Vampyrų Medžiotojo D serijos dalimi. Vis labiau jaučiasi, kad tikrai skaitau distopinę mokslinę fantastiką.

Apie Knygą: Vampyrai žinomi, kaip aukštuomenė, mokslo ir evoliucijos aukštumų personifikacija, išnyko, po savęs palikdami tik griuvėsius, pilnus keistenybių, bei eksperimentus, kurie tebeterorizuoja pasaulį ir žmoniją. Vienas toks rimtesnis bandymas, pavyzdžiui, pamažėle skerdžia visą Tepes (tsepeš) kaimelį, kur D ir yra pasamdomas surasti kaltininką kol dar ne per vėlu.

Mano Nuomonė: Vos akių neišsinarinau jas vartydamas. Kiekvienas D aprašymas, net ir tada, kai jis minimas tik, kaip savo arklio raitelis, prasideda su "gorgeous youth" - gražuolis, gražusis jaunuolis, jaunuolis kuris net heteroseksualių vyrų širdis verčia plakti stipriau. Žinot, man nuojauta kužda, kad D turbūt simpatiškas. Bet, be šito specifinio dalyko, pati istorija tikrai įdomi, nors ir atrodė neišbaigta. Ne viskas iki galo paaiškinta, ar bent jau - ne viskas logiška ar suprantama. 

Toks vidutiniškas 3/5 skaitinys, neblogas, bet ir ne geras.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.