2022 m. rugpjūčio 7 d., sekmadienis

knygos apžvalga | Kathy Reichs "Flash and Bones" | Kaulai 14

Autoriai: Kathy Reichs
Pavadinimas: Flash and Bones
Serija: Temperance Brennan 14
Žanras: Nusikaltimai; Trileris
Psl.: 278
Įvertinimas: 2/5 | Goodreads

Perskaičiau Kathy Reichs knygą "Flash and Bones", keturioliktą Temperance Brennan serijoje, gal dar žinomoje serialo, lengvai paremto šiomis knygomis pavadinimu, Kaulai. Deja, tikrai negerėja. 

Apie Knygą: Lenktynės, kultinis sportas kuris Brennan visiškai nerūpėjo, iki statinėje buvo rastas kūnas, užlietas būtent lenktynių trasos asfaltu. Blogo oro ir pačios moters gyvenimo nepagerina ir į tyrimą įsivėlę FTB pareigūnai, kurie ne tik, kad kažką slepia, bet dar ir sunkina jos pačios darbą. Kaip asmuo atsidūrė asfalte? Kas jis toks? Bei kas jį nužudė? Ir kodėl visa tai bandoma užglaistyti?...

Mano Nuomonė: Brennan, nežinau, kaip kitaip pavadinti, bet yra tiesiog pasikėlus kalė. Į kairę ir dešinę teisia tuos dvimačius veikėjus, kurie taip lėkštai parašyti, kad po 14 knygų neatsimenu nei vieno vardo, dėl visko: išvaizdos, proto, svorio. Dažnai kartojasi sakinys, kad asmuo gražus, bet bukesnis už kokį nors ten driežą ar vabalą. Pridėkime tai prie vos šiltos istorijos ir gauname absoliutų laiko švaistymą. Vis bukai tikiuosi, kad pajusiu tą seną gerą Kaulų serialo vaibą, bet imu suprasti, kad ir tie patys Kaulai buvo labai panašiai vidutiniški, tik kad Brennan taip nesiutino, nes ten labai akivaizdžiai buvo pateikta, kaip spektro asmuo, ko čia nėra, čia tėra tik kitus teisianti moteriškė.

O blogiausia, kad turiu dar kelias knygas, kurias gerai būtų perskaityti prieš išmetant. Duodu 2/5. Nežinau, kaip turėtų pasikeisti veikėjų vystymas, kad po šios knygos vėl galėčiau džiaugtis Kaulais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.