2022 m. rugpjūčio 13 d., šeštadienis

knygos apžvalga | Eva Ashwood "Queen of Anarchy" | Dirty Broken Savages 2

Autoriai: Eva Ashwood
Pavadinimas: Queen of Anarchy
Serija: Dirty Broken Savages 2
Žanras: Tamsu; Nusikaltimai
Psl.: 294
Įvertinimas: 3/5 | Goodreads

Perskaičiau Eva Ashwood knygą "Queen of Anarchy", antrą Dirty Broken Savages serijoje ir vis dar nežinau ar ji man patinka, ar ne.

Apie Knygą: River sesuo - gyva ir, deja, yra dalis to pasaulio, kuris jas abi laikė kalinėmis, pasaulio, nuo kurio River norėjo ją apsaugoti. Tad dabar moteris yra pasiryžusi ją išgelbėti kartą ir visiems laikams. Juk šį kartą - ji ne viena. Ji turi Chaoso Karalius, kurie, kaip ir ji, yra pasirengę dėl šeimos padaryti viską.

Mano Nuomonė: Norėčiau, kad tokias istorijas būtų lengviau rasti ir ne erotikos žanro skyriuose, nes tada mažiau reikėtų skimmint pro galai žino kokį turinį, kur nei šen nei ten nesueina. Dar gi, vien dėl to, jog dėl žmogaus labai bijojai, nereiškia jog tada ant jų gali išlieti įsiutį. Labai nemėgstu tos temos knygose, kur žmonės su saugotojo gyslele yra tiesiog mirtinai agresyvus ir tipo čia viskas tvarkoj, kad jie - smurtautojai, gi iš meilės. Tai kodėl skaitau? Nes nepaisant to, kaip nusikaltimų žanro knyga - ji parašyta neblogai. Veikėjai irgi išvystyti, kiekvienas turi savo istoriją ir jos skirtingos, bei, visais atvejais išskyrus moters - veikia. Taip pat tokį šeimynišką ryšį "vienas už visus ir visi už vieną" randu tik mafijos ir poliamorijos knygose. Todėl ir skaitau.

Duodu silpnesnį 3/5 nei prieš tai. Žiūrėsim, kaip toliau.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.