2022 m. liepos 20 d., trečiadienis

knygos apžvalga | Mario Puzo "The Last Don" | Mario Puzo's Mafia 3

Autoriai: Mario Puzo
Pavadinimas: The Last Don
Serija: Mario Puzo's Mafia 3
Žanras: Nusikaltimai; Trileris
Psl.: 502
Įvertinimas: 3/5 | Goodreads

Noriu perskaityti visą Mario Puzo mafijos seriją, tad dabar baigiau trečią, "The Last Don" - Paskutinis Donas, trečia mafijos serijoje (nes yra krikštatėvio serija, ji atskirai).

Apie Knygą: Paskutinysis donas, Domenico Clericuzio, yra pasiryžęs savo įpėdinius sukišti į legalų gyvenimo kelią, kur švarūs pinigai ir mafijos šeima užtikrins jiems gerą gyvenimą. Deja, konkurencija ant lygaus tako vis tiek nesibaigė ir doną pasiekia vis daugiau informacijos apie pjautynes ir ramybės stoką...

Mano Nuomonė: Ta pagrindinė istorija - puiki. Donas - suktas ir žaidžia savo žaidimą, toks geras krikštatėvio vaibas. Aktorė su paslaptimis, jos gangsteris buvęs, bei plėšrūniška Holivudo filmų industrija... Bet visa kita yra siaubinga. Tiek daug apie nieką, kad turbūt bent keturis veikėjus ir visą jų biografiją žinau, o jie buvo visiškai bereikšmiai, tiesiog papildė lapų. 

Duodu stiprų 3/5, tikrai nėra neskaitoma, bet jei mėgstat audio knygas, tai rekomenduoju, bus lengviau nei per penkis šimtus lapų praeit.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.