2022 m. balandžio 24 d., sekmadienis

knygos apžvalga | Kathy Reichs "Devil Bones" | Kaulai 11

Autoriai: Kathy Reichs
Pavadinimas: Devil Bones
Serija: Temperance Brennan 11
Žanras: Trileris; Nusikaltimai
Psl.: 310
Įvertinimas: 3/5 | Goodreads

Baigiau skaityti Kathy Reichs knygą "Devil Bones", vienuoliktą Temperance Brennan serijoje, gal geriau žinomoje serialo Kaulai pavadinimu. Labai blanksta tas mano užsidegimas joms. Reikėtų pažiūrėt seriją ar dvi, prisimint ko ten taip mėgau serialą.

Apie Knygą: Po namu paslėptame rūsyje, apie kurį net šeimininkai nieko nežinojo - šiurpi paslaptis. Ritualų dirbtuvės, pilnos kaulų, ragų, kraujo. Kadangi tarp viso to gero buvo ir žmogaus kaukolė - Brennan tenka prakeikta garbė paspirtį šį širšių lizdą. Mat iš kart po pasipila dar eibė kūnų. Visi siejami okultinio žmogžudysčių pobūdžio, tačiau skirtingi religinėmis savo reikšmėmis...

Mano Nuomonė: Detektyvinė knygos dalis - tikrai nebloga. Maniau, kad žudikas bus kitas asmuo. Įmesta ir šalutinių veikėjų, kurie, kad ir kokie lėkšti ir dvimačiai, neblogai išmušė iš vėžių. Tik tiek, kad visa kita buvo taip pat nuobodu, kaip ir praeitose knygose, jeigu net ne labiau. Brennan ir jos vyrai. Brennan ir jos dukra. Brennan ir jos "smegeninėje užsidegė lemputė, bet dar nesupratau, ką ji apšvietė".

Džiaugiuosi, kad šios knygos trumpos ir, kad jų nebe daug liko. Silpnas 3/5.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.