2021 m. lapkričio 11 d., ketvirtadienis

knygos apžvalga | Linden A. Lewis "The First Sister" | 1

Autoriai: Linden A. Lewis
Pavadinimas: The First Sister
Serija: The First Sister Trilogija 1
Žanras: Mokslinė Fantastika; LGBT Knyga
Psl.: 352
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Šviežiai į mano apdulkėjusią "perskaityti" lentyną atkeliavusi knyga, Linden A. Lewis "The First Sister" paliko labai neblogą Kosminės Operos įspūdį.

Apie Knygą: Nebylių seserų seserija, Deivės suburta tam, kad padėtų Žemės ir Marso kariams nešti žmogžudysčių, brutalumo naštą. Jos išklauso. Jos neteisia. Jos guodžia. Ir jos negali jų išduoti, mat yra nebylės... Bet, panašu, jog net ir tokioje tolimoje ateityje, kur žmonės pasiskirstė į tiek frakcijų, jog kai kurių mutacijos, evoliucija ir technologijos padarė juos tiek pat ateiviais, kiek yra ir tikri ateiviai, religija vis dar bando apžioti daugiau ir išlikti galios piramidės, įtakos viršūnėje... Žinoma, galingiausioms šeimoms tai, toli gražu, ne visada priimtina.

Mano Nuomonė: Intrigos, istorijos posūkiai, po religiniais apdarais slepiami tariami durklai, mirtis. Šiek tiek priminė Dragon Age ir seserį Lelianą. Buvo labai įdomu skaityti, geri veikėjai, labai nebloga istorija, prastokas ir šiek tiek prėskas romanas, bet visa kita sėkmingai vis nustumdavo tai į šalį. Tokia tikrai kitokia Kosminė Opera.

Labai nebloga knyga, lauksiu, kada galėsiu pagriebti antrąją. O ši gauna 5/5.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.