2021 m. spalio 18 d., pirmadienis

knygos apžvalga | Kathy Reichs "Monday Mourning" | Kaulai 7

Autoriai: Kathy Reichs
Pavadinimas: Monday Mourning
Serija: Temperance Brennan 7
Žanras: Nusikaltimai; Trileris
Psl.: 383
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Ką tik supratau, kad kažkaip šiemet trūkstu Spalio, baisiojo sezono, skaitinių. Bet bent jau turiu visą krūvą tų tariamų Kaulų. Tad perskaičiau Kathy Reichs "Monday Mourning", septintą knygą Temperance Brennan serijoje, mums geriau žinomoje serialo Kaulai pavadinimu.

Apie Knygą: Trijų moterų kaulai po seniai uždaryta picerija. Jokių jas atitinkančių dingusių asmenų pranešimų. Keistos mirties datos, ne visiškai atitinkančios realybę. Bėdos namie, darbe, komunikacijos stoka... Žodžiu, nuostabi pradžia kelio paskui žudiką Baltąjį Triušį ir jo sociopatę Alisą, bei jų Dingusias Mergaites.

Mano Nuomonė: Labai jau nelimpa man tas sausas ir banalus romanas, kur per visas septynias knygas bando įklijuoti. Be jo knygos tikrai lengviau skaitytųsi, būtų mažiau tų vidinių monologų, kur veikėja pati sau susidaro nuomones ir dėl jų pyksta, vietoj to, kad paklaustų. Bet ignoruojant tai, pati istorija buvo gan šiurpi ir labai tiko šio mėnesio skaitiniams. Visai nebloga istorija, net jei joje pateiktas mokslas jau šiek tiek paseno.

Neblogai. 4/5.


IG | Kavos jūsų mylimiausiam nosferatui?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.