2021 m. vasario 17 d., trečiadienis

knygos apžvalga | Daniel Suarez "Change Agent"

Autoriai: Daniel Suarez
Pavadinimas: Change Agent
Serija: -
Žanras: Mokslinė Fantastika; Trileris
Psl.: 416
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Daniel Suaerz knyga "Change Agent" buvo viena smagiausių, kokias šiemet skaičiau. Sakyčiau net, jog ši knyga buvo tai, ko norėjau iš Blue Ant trilogijos.

Apie Knygą: Jeigu vieną dieną jums kas nors pasakytų, jog jūsų vaikas gali būti toks, apie kokį svajojote, toks, kokie jūs patys nebuvote ir dar daugiau, bet procedūra - nelegali, ar pasiryžtumėte? O jeigu jie pasakytų, jog ir jūs galite būti kuo tik norite, netgi, jei taip pageidaujate, nebe savimi?... Kenneth Duran sukūrė algoritmą, kuris padeda interpolui rasti šių nelegalių procedūrų atlikimo vietas. Bet priartėjus prie vienos žinomiausių tuo užsiimančių gaujų - jo gyvenimas pasikeitė bene akimirksniu. Dabar jis - medžiojamas už kito vyriškio nusikaltimus, vyriškio, kurio veidas ir kūnas dabar yra jo veidas ir kūnas...

Mano Nuomonė: Labai greit pasisukanti pradžia ir tada toks stabilus judėjimas į priekį. Pilna veiksmo ir tiesiog sprogaus visos žmonijos šurmulio, kai išpildomos jų didžiausios ir tamsiausios fantazijos. Armija Bradų Pitų, nebeegzistuojantys nusikaltėliai, "priešinga gyvenimui" konceptas, bei keistas ir baisus mokslas.

Buvo labai smagu. 5/5.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.