2020 m. rugsėjo 8 d., antradienis

knygos apžvalga | Sarah Glenn Marsh "Song of the Dead" | Reign of the Fallen 2

Autoriai: Sarah Glenn Marsh
Pavadinimas: Song of the Dead
Serija: Reign of the Fallen 2
Žanras: Aukštoji Fantastika; Nekromantija
Psl.: 416
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Mėgstu geras knygas apie nekromantiją. O Sarah Glenn Marsh knyga "Song of the Dead", antra Reign of the Fallen serijoje, tikrai gera knyga.

Apie Knygą: Odesa vos spėjo iškelti koją ant svetimų krantų, įkvėpti kitokio oro, nusipirkti kavos pupelių ir štai jau tenka suktis ir skubėti namo. Kartiją niokoja protestai asmenų, kuriems nepatinka naujas, mokslu paremtas rėžimas be prikeltų negyvų giminaičių. Maras siautėja netramdomas, kaukės ir pirštinės - būtinos. Prie karalystės krantų artėja svetima, piktai nusiteikusi armija. O ir dvasių pasaulyje - neramu. Sielos keistai elgiasi... Ir tai tik paviršius visų pavojų su kuriais Meistrei Nekromantei teks susitvarkyti.

Mano Nuomonė: Odesa tiesiog neįtikėtina. O dabar dar ir turi drakoniuką-augintinį! Pati istorija nors ir pilna veiksmo bei dramos - skaitosi lėtokai ir vietomis atrodo šiek tiek per dažnai nulinksta į kasdienybę, kai pavojus čia pat, už vartų. Bet, kaip ne kartą sakiau, gerai parašyti herojai gali viską pakelti ir visas istorijos skyles - užkamšyti. Meistrė Nekromantė tuo pilnai pasirūpino.

Gera knyga. 5/5. Rimtai, dvasias valdanti, šešėlius žudanti, biseksuali meistrė nekromantė su augintiniu drakoniuku. Ko dar gali reikėti?


[IG | EN.IG]
Nuotraukoje matomi papuošalai | Etsy

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.