2020 m. balandžio 8 d., trečiadienis

knygos apžvalga | X. Aratare "The Vampires Club" | 4

Autoriai: X. Aratare
Pavadinimas: The Vampire's Club
Serija: The Vampire's Club 4
Žanras: Paranormalus romanas; Vampyrai
Psl.: 151
Įvertinimas: 3/5 | Goodreads

Na, nesiseka man šią savaitę su knygomis. Perskaičiau X. Aratare knygą "The Vampire's Club", ketvirtą to paties pavadinimo serijoje. Ir ji buvo tokia... prėskoka.

Apie Knygą: Sunarpliotas magijos tinklas pamažu ima atsinarplioti. Luko patėvio tėvas atskaito jam moralą apie kažkokį ten Velnio klubą, kuriame Lukas ir dirba. Tada, prisigerinęs patėvis, ima prie jo priekabiauti. Visi stumia jį išsikalbėti Konstantinui. O Konstantiną stumia imtis veiksmų prieš Luką - arba suvartoti jo kraują, arba pasilikti jį, kaip kraujo vergą, arba... Ką nors. Mėgindami išspręsti Luko gyvenamosios vietos padėti, bei jo manipuliuojantį patėvį, Konstantinas su savo šutve atranda, jog Luko namus supa galinga magija. Neužilgo po to, prie Velnio klubo durų pasirodo pora raganų...

Mano Nuomonė: Didžioji istorijos dalis sukosi apie Luko užpuolimą, kas šiaip jau yra svarbi tema, bet, kad niekas nieko taip ir neišsiaiškino. Dar gi, kita istorijos dalis sukosi apie Konstantino... norus, susijusius su Luku. Kurių turi bene visi Velnio klubo nariai, sprendžiant iš rimto seksualinio priekabiavimo, kurį Lukas nuleidžia juokais. Ir šiaip jau, nežinau, keistai nieko neįvyko. Tik tiek, kad, buvo nemažai praskleistų paslapčių, dėl ko tikrai įdomu sužinoti, kas bus toliau.

Skaitoma. 3/5, kol kas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.