2020 m. vasario 17 d., pirmadienis

knygos apžvalga | Lily Morton "The Mysterious and Amazing Blue Billings" | Black and Blue 1

Autoriai: Lily Morton
Pavadinimas: The Mysterious and Amazing Blue Billings
Serija: Black and Blue 1
Žanras: Paranormalu, LGBT Literatūra
Psl.: 301
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Prireikė mažiau nei skyriaus, kad Lily Morton knyga "The Mysterious and Amazing Blue Billings" taptų mano lėtuoju skaitiniu. Ne todėl, kad buvo bloga, ne. O todėl, kad pilna baisių, kikenančių, žudikų-vaiduoklių.

Apie Knygą: Levis paveldi nuostabų, bet apleistą namą Jorke. Po skaudaus išsiskyrimo su vaikinu, jis mielai palieka Londoną, juoba, kad kitaip niekad negalėtų įpirkti tokių nuostabių namų. Jo neatbaido nei persigandę darbuotojai, nei vos ėmus temti iš ten sprunkantys svečiai. Net ir labai aiškiai girdimi žingsniai, keista, visa apimanti tamsa, bei kartais iš jos girdimas kikenimas nėra pakankama priežastis jam palikti namą. Bet, kai jau ima skraidyti daiktai ir darinėtis prieš tai užrakintos durys, Levis grėsmę suvokia... Jo laimei, mėlynplaukis vaikinukas pro jo namą vis vedžiojantis Vaiduoklių Turo dalyvius, gali jam atsakyti į keletą esminių klausimų.

Mano Nuomonė: Knyga vietomis kiek ištempta, o ir tie nuvalkioti "susipykim, nes vienas kito nesupratom", bei "o tada, lyg iš oro, pasirodo jo buvęs..." erzino. Bet pati istorija pilna vos ne trilerio lygio siaubų ir baubų, kur herojai barikaduojasi kambariuose, ar sprunka iš namų neatsigręždami.

Bendrai imant knyga gera, tad manau verta atleisti charakterių vystymą per šiek tiek nuvalkiotus epizodus. Duodu stiprų 4/5 ir manau skaitysiu tolesnes.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.