2019 m. gruodžio 10 d., antradienis

knygos apžvalga | Johnny B. Truant "Fat Vampire" | Vampyrų lit.

Autoriai: Johnny B. Truant
Pavadinimas: Fat Vampire
Serija: Fat Vampire 1
Žanras: Humoras; Vampyrai
Psl.: 196
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Tai šitą "Fat Vampire" knygą norėjau perskaityti, Johnny B. Truant serijos Fat Vampire pirmąją. Kur kas geresnė nei ana buvo.

Apie Knygą: Redžinaldas šiaip jau gal ir nenorėjo būti vampyru. Ar bent jau niekad apie tai rimtai nesusimąstė. Jo diena buvo pernelyg užimta bandymu išgyventi nuolatines patyčias. O juk sako, kad baigus mokyklą bullies tampa nebereikšmingi, gyvenimas palengvėja. Na, pasirodo ne visiems, ne visada. Ir štai Redžis atsidūrė situacijoje, kai teko rinktis - mirti, ar tapti vampyru. Nepaisant visko, jis iš kart pasirinko tapti vampyru ir netgi apsidžiaugė tokiu savo sprendimu. Dabar gi jis stipresnis, greitesnis, neuždūsta vos užlipęs laiptais. Tik tiek, kad jo kūrėjas, kažkaip vis tiek į jį gailiai žiūri.

Žmonės norintys tapti vampyrais treniruojasi ilgus metus, laikosi dietų, mokosi kovos menų, kad jų kūnas turėtų raumenų atmintį, kad būtų sveiki, stiprūs, geriausios savo versijos. Redžinaldui teks išlaikyti tam tikrą testą, ko pasekoje jis ir sužinos ką vampyrų pasaulyje reiškia būti storu.

Mano Nuomonė: Herojai gal kiek lėkštoki, lyg trūko savo asmenybių ir buvo ten daugiau tam, kad padėtų vystytis Redžinaldo istorijai. Kuri šiaip jau unikali ir labai nebloga. Humoras irgi toks vidutiniškas, bet šiaip jau pati istorija buvo gan gudri, tai bendrai imant man tikrai visai patiko. Ir skaitosi labai greitai.

Duodu stiprų 4/5 ir manau paskaitysiu toliau. Nors, knyga baigiasi labai gerai, t.y. yra pilnai užbaigta, tai galima net netęsti serijos.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.