2019 m. lapkričio 22 d., penktadienis

knygos apžvalga | Joely Sue Burkhart "Queen Takes Rook" | Their Vampire Queen 4

Autoriai: Joely Sue Burkhart
Pavadinimas: Queen Takes Rook
Serija: Their Vampire Queen 4
Žanras: Paranormalus Romanas; Vampyrai
Psl.: 244
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Pagaliau! Pagaliau gavau ketvirtą Joely Sue Burkhart serijos "Their Vampire Queen" knygą, pavadinimu "Queen Takes Rook". Ji, deja, buvo kiek lėtoka su veiksmu, ir ne visas jis normaliai susirišo, bet istorijos mitologija (lore) tik gerėja.

Apie Knygą: Skye klanas - galingas ir pagarsėjęs žiaurumu. O jų karalienė tikisi, kad Shara Isador, paskutinė Isador klano palikuonė, prisieks jai tarnauti ir būti jos seserimi. Shara nemato kitos išeities, kaip tik kovoti su Skye klanu, kam žūt būt reikia paruošti tiesiog plieninę strategiją. Mat jos klane esama Skye kraujo riterių, kurie gali būti priversti atsisukti prieš Sharą. Bet tai dar ne visi šiurpūs, tiesiog kraują stingdantys triukai, kuriuos slepia Skye klano karalienė...

Mano Nuomonė: Jau labai seniai perskaičiau anas tris serijos knygas, tai net nežinau, kas buvo minėta, o kas buvo nauja. Geriausia šių knygų dalis yra mitologija. Tarkime, šviesos dievas Ra čia yra pats nuožmiausias visų vampyrų priešas. Ar tai dėl to, kad jis yra blogis, ar dėl to, kad jis yra blogis būtent vampyrams ("vieno žmogaus tragedija yra kito komedija" arba "we're all villains in someone's story") nėra labai aišku, bet bet kuriuo atveju skaityti labai įdomu. Patys vampyrai irgi labai įdomiai funkcionuoja. Tarkime, jie visi gali pasikeisti į kokį nors žvėrį, bet kiti gi gali pasikeisti į mitologinę pabaisą, kaip pragaro žirgai, troliai, vienaragiai, leviatanai ir pan. Tik viena knygoje labai užkliuvo - lėtas siužetas. Tokie niekaip nesusiję žingsniai prarijo daug laiko iki pagaliau pasiekėm tą galutinę kovą tarp dviejų vampyrų karalienių.

Toks neblogas trumpas pasiskaitymas. Galiu duot tvirtą 4/5.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.