2019 m. gegužės 25 d., šeštadienis

knygos apžvalga | Keri Maniscalco "Escaping from Houdini" | Stalking Jack the Ripper 3

Autorius: Kerri Maniscalco
Pavadinimas: Escaping from Houdini
Serija: Stalking Jack the Ripper 3
Žanras: Jaunimo Literatūra, Detektyvas
Psl.: 416
Įvertinimas: 3/5 | Goodreads

Nemeluosiu, kažkaip labai sunkiai man vasara prasidėjo. Jau ant tiek prastai jaučiuosi, kad net skaityt nebesinori. Tai pasiieškojau ko nors lengvo ir pasiėmiau Kerri Maniscalco knygą "Escaping from Houdini", trečią dalį Stalking Jack the Ripper serijoje. Suėjo.

Apie Knygą: Prabangi kelionė laineriu tampa košmaru, kuriame keleiviai atvykę pasigrožėti magijos triukais ir akrobatais yra įkalinti laive su žudiku. Kiekvienas šou baigiasi žmogžudyste, o žudikas - pats rimčiausias iš visų triukų atlikėjų, mat nepalieka absoliučiai jokių įkalčių, išskyrus tuos, kuriuos pats nori, jog rastų. Tad aukos dingsta ir vėl parsiranda tik taro kortų scenose, nužudytos. Audrei Rose belieka dėti visas pastangas ir kuo skubiau tirti šią mįslę, mat pavojus gresia ne tik nepažįstamiems, bet ir jos artimiesiems...

Mano Nuomonė: Man patinka autorės rašymo stilius, toks labai lengvas ir absoliučiai suprantamas. Jei, tarkime, norite pasipraktikuoti savo anglų kalbą skaitydami, šios knygos būtų pats tas. Bet kas man nepatinka, tai tos scenos, kur skirtos tik sukurti dirbtinei ramybei ar pakurstyti aistroms, ko pasekoje skaitytojui, t.y. man, belieka akis pavartyti, nes tai tik dar viena scena, kuri niekuo neprisideda prie bendros istorijos. Bet pačios knygos, bent kol kas, buvo labai unikalios ir pakankamai įdomios.

Toks paprastas tingus pasiskaitymas. Nors puslapių parašyta daug, knyga tikrai nėra didelė ir skaitosi labai lengvai. Duodu stiprų 3/5.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.