2019 m. gegužės 28 d., antradienis

knygos apžvalga | Drakula | John G. Hartness "Hell on Heels" | Quincy Harker, Demon Hunter 3

Autorius: John G. Harness
Pavadinimas: Hell on Heels
Serija: Quincy Harker, Demon Hunter 3
Žanras: Drakula, Paranormalu
Psl.: 90
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Nežinau, kaip kai kurie autoriai sugeba parašyti tokias smagias, glaustas, bet visiškai pilnas knygas. O ir Drakula gi man be galo patinka, ypač moderniose situacijose. Čia būtent ir yra ta ideali knyga, John G. Hartness "Hell On Heels", trečia Quincy Harker, Demon Hunter serijoje.

Apie Knygą: Kažkas medžioja Dėdės Luko teritorijoje ir labai jau dramatiškai verčia aukas į vampyrus. Tai būtų visai suprantamas ir ne toks jau retas dalykas: vienas vampyras bando išstumti kitą iš valdų. Tik šiuo atveju, kažkaip nelabai dera. Mat Dėdė Lukas yra ne kas kitas, kaip Vladas Smeigikas, Drakula, ir šioj žemėj esama tik vieno mulkio, kurio kiaušiniai būtų didesni už smegenis ir jis drįstu svajoti, jog įveiks legendinį Drakulą.

Mano Nuomonė: Labai juokinga ir gera knyga, pilna antgamtinių padarų peštynių. Drakula kažką pavadino douchebag ir tai irgi buvo labai smagu. Harkeris toks irgi, visas, kaip pamestas Wincherster'ių pusbrolis. Jei mėgstat vampyrus ir Drakulą, bet jau nusibodo visi tie romanai, ir norit ko nors labiau serialo Supernatural stiliumi, tai čia pati ta knyga.

Jo, gera buvo. Jei ieškot kuo pailsėti, čia tik devyniasdešimt lapų paprasto, glausto teksto, kuriam duodu 5/5.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.