2019 m. vasario 17 d., sekmadienis

įvairovė | Jordan L. Hawk "Hoarfrost" | Whyborne & Griffin 6

Autorius: Jordan L. Hawk
Pavadinimas: Hoarfrost
Serija: Whyborne and Griffin 6
Žanras: Paranormalu, LGBT literatūra
Psl.: 274
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Panašiai, kaip buvo su Nightrunner serija, čia irgi jau prisirišau prie herojų. O ir istorijos šiek tiek panašios, tik čia daugiau dėmesio skirta romano pusei, plius - techniškai, kaip ir ne fantastika. Toks tiesiog lengvas pasiskaitymas.

Apie Knygą: Grifinas pagaliau rado vieną iš savo brolių ir kurį laiką su juo susirašinėjo. Brolis gyvena šaltojoje Aleskoje, kur dirba kasyklose, ieško aukso. Ir štai kartą rado kai ką neįprasto, kažin kokią plokštę, su keistais ženklais. Jau prisiklausęs apie Whyborną, jis tą plokštę atsiuntė jiems. O jie, savo ruožtu, susipakavo Kristiną, bei jos mylimąjį, ir išvyko pašalti į Aleską, brolio aplankyti ir paieškoti vartų, apie kuriuos bylojo plokštė. Mat Whybornas ją greitai išvertė, o ant jos išrašytos žinios deja gero nežadėjo. Skuba bus būtina, tad gal ir gerai, kad ten bus Grifino brolis, kuris galės jiems padėti naviguoti myliose sniego. Tik, kad, kol jie ieško kažko susijusio su plokšte, Grifinas ima girdėti balsus...

Mano Nuomonė: Keistoka istorija, pilna labai keistų reiškinių. Skaitai ir bene matai žaidimų žemėlapius, urvus, baisenybes, monstrus. Pati knyga nei patiko, nei nepatiko. Gal, iš tiesų tai, patiko labiau, nei nepatiko. Nes skaitos labai lengvai, parašyta irgi gerai, nepaisant baisaus nuspėjamumo. Pasiėmei ir dienos gale padėjai, nes jau perskaitei.

Pakankamai gera, kad tęsčiau toliau. Tad duodu, kol kas, 4/5.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.