2018 m. lapkričio 25 d., sekmadienis

Įvairovė | Jordan L. Hawk "Bloodline" | Whyborne & Griffin 5

Autorius: Jordan L. Hawk
Pavadinimas: Bloodline
Serija: Whyborne & Griffin 5
Žanras: Paranormalu, LGBT literatūra
Psl.: 244
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Nebepamenu, kada skaičiau paskutinę "Whyborne and Griffin" serijos knygą, bet pamenu, ketinau jų imtis ankščiau. Nežinau, kodėl nesigavo. Jos nėra mano mėgstamiausios, bet vis tiek, lengvos tokios, greit susiskaito, kankintis nereikia, galėjau paskaityt ankščiau.

Apie Knygą: Widdershins miesteliui vėl gresia pavojus ir, taip, jis vėl gresia iš jūros. To buvo galima tikėtis, turint galvoje, kad net miestelio gatvių architektas buvo - nekromantas. Whyborno sesuo atrodo, kažką apie tai žino. Tad, nors nenoriai, mat ji niekad nebuvo jam labai draugiška, Whybornas sutinka su ja susitikti atokesnėje vietoje. Ji greičiausia tikėjosi, jog čia jos priešininkas jos neras... Tačiau į vietą atvykę Whybornas ir Griffinas teranda jos brutaliai subadytą kūną. Ir tuo Whybornų šeimos drama vis dar nesibaigia. Iš kažkur atsibeldžia visa gauja tolimesnių giminaičių. Whyborno pusbrolių ir pusseserių, kurie irgi turi magiškų gebėjimų. Patį Persivalį Whyborną jie pasitinka išskėstomis rankomis. Tačiau šilti jausmai greit ima vėsti, kai paaiškėja, jog pavojus čia atslenka būtent šios šeimos kraujo skatinamas.

Mano Nuomonė: Viena iš tų retų knygų, kur šoninės istorijos dramos buvo įdomesnės, nei pagrindinis nuotykis. Ten ir pasipyko vėl visi, ir šiek tiek šeimos purvinų skalbinių atkapstė. Supratau, beje, jog tiek, kiek mažas būdamas mėgau visokius vandens gyvius ir vandenyną, proporcingai dabar viso to nemėgstu, jokių vandenių, jokių undinių. O šios knygos kažkaip dažnai sukas būtent apie vandenį ir iš jo lendančius monstrus. Bet bent jau Griffin ir Christine humoras geras, visada smagu, kai jie nusprendžia ką patraukt per dantį.

Smagi knyga, su daug įdomių šalutinių istorijų ir idėjų. Galiu duoti stiprų 4/5, o kad skaitysiu toliau, tai sakyti turbūt nebereikia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.