2018 m. lapkričio 13 d., antradienis

Diana Rowland "How the White Trash Zombie got Her Groove Back" | White Trash Zombie 4

Autorius: Diana Rowland
Pavadinimas: How the White Trash Zombie got her Groove Back
Serija: White Trash Zombie 4
Žanras: Siaubo, Paranormalu
Psl.: 328
Įvertnimas: 4/5 | Goodreads

Žodžiu ir nemėgstu ir myliu aš šitą White Trash Zombie seriją. Iš vienos pusės, Angel yra labai įdomi herojė, ir veiksmas toks ne visai eilinis, įdomus. Bet iš kitos pusės tai visai nekabina. Perskaičiau jau ketvirtą Diana Rowland knygą, "How the white trash zombie got her groove back" ir vis dar nėra to kirbėjimo, kad, o, greičiau imt kitą, kas bus toliau. Turbūt ir neatsiras. Pasiilgau knygų, kaip Ghostman...

Apie Knygą: Saberton, ta korporacija, kur bandė kurt zoldiers, zombius-karius, nė neketina mest savo nešvarių darbelių, kad ir kaip labai jie nevykę. Bet supratę, jog trūksta smegenų pajėgimo, šį kart tiesiogine prasme, jie pagrobia Angel genties zombį, mokslininką kuris bandė padėti Philip, jos zombiui-vaikui, kuris buvo sukurtas naudojant dirbtinius smegenis ir dėl to turi labai, labai daug komplikacijų. Ir kad jau jiem abiem be geraširdžio ir įdomaus mokslininko tuoj bus labai riesta, jie sutelkia pajėgas ir iškeliauja į New York'ą, parsigrobti pagrobtojo! Aišku, ne viskas taip paprasta. Pakeliui Philip ištinka vis rimtesni epizodai, o ir pačios Angel kolegos - turi savų bėdų, bei paslapčių, kurios gali būti atskleistos.

Mano Nuomonė: Įdomiausia čia buvo Philip'o istorija, mat keistai jį veikia tiek gydymas, tiek ir buvimas zombiu be gydymo. Ir Angel tikrai nenuvylė, susitvarkė gyvenimą tiek, kad smūgiuodama į dantis, vėl, nesusilaužė rankos, ir net alaus neišpylė. Jūs man pasakykit, kad neįspūdinga. Bet vis tiek trūksta to gero kažko, kažko tikrai zombiško. Mat, pamenat, kaip aš skundžiausi vampyrais, kad jie tik žmonės, kurie dar ir kraują geria? Tai šitie irgi, tik tokie vampyrai, žmonės, plius - valgo smegenis.

Man patinka lygiai tiek, kad skaityčiau toliau ir ne daugiau. Herojė - įdomi, veiksmas - neblogas. Galiu duoti net 4/5, šiam kartui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą