2018 m. spalio 5 d., penktadienis

Diana Rowland "My Life as a White Trash Zombie" | White Trash Zombie 1

Autorius: Diana Rowland
Pavadinimas: My Life as a White Trash Zombie
Serija: White Trash Zombie 1
Žanras: Siaubo, Zombiai
Psl.: 320
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Girdėjau daug labai gerų dalykų apie Diana Rowland knygas iš White Trash Zombie serijos. Tad, kad jau Spalis ir reikia tam tikrų knygų, pasiėmiau paskaityti pirmą, "My Life as a White Trash Zombie". Ir dabar, kai jau baigiau, nelabai suprantu, iš kur buvo tiek daug hype.

Apie Knygą:

  • Angel Crawford pabunda ligoninėje po baisios automobilio avarijos. Tik, kad... Ant jos nėra nė įbrėžimo, o pikta seselė jai aiškina, kad ji čia dėl perdozavimo narkotikais.
  • Bet, tai, kad ant jos nėra nė įbrėžimo, nereiškia, kad Angel - viskas gerai. Anonimas palikęs jai drabužių, mat rado ją ten kažkur nuogą, suveikė jai ir darbą. Morge. Kur ją iš vėžių galutinai išmušė jos staiga sugurgęs pilvas vos ji užuodė išimtus mirusiojo smegenis. 
  • Ir, tarkime net jei ji taip labai nesiseiliotų žiūrėdama į smegenis, tai vis tiek būtų keista, kiek daug į tą morgą vis atvežama begalvių lavonų... Lyg kažkas sistemingai mėgintų pakenkti tokiems kaip ji. Smegenų išalkusiems zombiams. 
Mano Nuomonė: 
  • Angel... Na, tokia keistoka. Blanki net. Nežinau, kol kas ji man įspūdžio nepaliko. Bet gal taip tiesiog pirmoj knygoj, kur ji dar turi prisitaikyt prie naujos dietos.
  • Kadangi ši knyga buvo detektyvas, manau kitos bus tik geresnės. Detektyvai su antgamtiniais padarais iš Luizianos tiesiog negali būti blogi.
  • Ne visai suprantu iš kur kilo visas šitas hype'as. Knyga gera, bet ypatinga tik tuo faktu, kad, pvz. vampyrą pakeitė zombiu. Pati istorija labai eilinė. Netgi, tam tikrais aspektais, prastesnė už eilinę. 
Kol kas nesu didžiausias White Trash Zombie fanas. Bet tai tikrai gali pasikeisti, tad skaitysiu toliau. Blogiausiu atveju, juk atkentėjau Chicagoland Vampires, tai čia tikrai geriau. Duodu kol kas 4/5, toliau - žiūrėsim.  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.