2018 m. rugsėjo 4 d., antradienis

Joely Sue Burkhart "Queen Takes Knights" | Their Vampire Queen 1

Autorius: Joely Sue Burkhart
Pavadinimas: Queen Takes Knights
Serija: Their Vampire Queen 1
Žanras: Vampyrai, Romanas, Erotika
Psl.: 190
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Negalėjau atsispirti šitam tamsiam, kruvinam viršeliui. Padėjo ir faktas, kad knyga tokia plona. Serijoje jos kelios, tad sumečiau, tarp Chicagoland Vampires bus labai gerai pailsėti. Tik, jei ką irgi sudomins, pirmiausia atkreipkite dėmesį į žanrus ir įsitikinkit, jog tiks, nes pusė knygos veiksmo vyksta lovoje.

Apie Knygą: Sharą, kiek ji save pamena, visą gyvenimą medžiojo monstrai. Kraujo ištroškę padarai, išlendantys tik naktį. Jie nužudė ir jos tėvus ir šią lemtingą naktį Shara manė, jog ir jai atėjo galas. Jie užklupo ją per toli nuo bet kokio prieglobsčio, beginklę. Ir, kai jau atrodė, jog viskas baigta, į sceną įšoko du rimti galingi vyrukai ir sutraiškė tą būrelį monstrų, lyg skruzdes. O tada puolė priešais Sharą ant kelių. Mat ji, anot jų, yra jų ieškota Vampyrų Karalienė. Karalienė, kuri jų gyvenimui pagaliau suteiks tikslą, jei tik leis jai tarnauti (visais įmanomais būdais). Karalienė, kuri turi tiek daug klausimų, jog pusės jie nė patys negalės atsakyti, tad laukia dar ir neblogas, greit besirutuliojantis detektyvas, jei fakto, jog kažkas tuos monstrus siundė ant Sharos - neužtenka.

Mano Nuomonė: Apie vampyrų lizdus jau tekę girdėti visokiuose True Blood knygose ir panašiai. Bet čia jie veikia labiau, kaip avilys, nors vis vien vadina save lizdu. Gimsta karalienė ir suformuoja naują lizdą. Visi jai paklūsta, mat tokia jų priedermė, tokia jos valia. Yra ir kažkokie klanai, bet apie juos užsiminta tik prieš pabaigą, tad turbūt daugiau bus antroje knygoje. Kas liečia erotiką, tai, kaip ir atrodytų dera vampyrų knygai, čia seksas nuo kraujo neatsiejamas, tad turėkit tai omeny. O ir be viso to, patiko man toks tradiciškai tamsus vampyrų pateikimas. Pagaliau, kažkas tikrai rimto iš tamsos, iš nakties, o ne vien "mes - žmonės, bet geriam kraują ir esam nemirtingi".

Visai nieko. Manau ir toliau skaitysiu. Tokios trumpos, kad tikrai tiks tarp kitų knygų. Tik siūlau imti tekstinę versiją, nes audio knygos Sharos balsas toks... Nelabai. 4/5, kol kas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.