2018 m. rugsėjo 11 d., antradienis

Joely Sue Burkhart "Queen Takes King" | Their Vampire Queen 2

Autorius: Joely Sue Burkhart
Pavadinimas: Queen Takes King
Serija: Their Vampire Queen 2
Žanras: Paranormalu, Vampyrai
Psl.: 350
Įvertinimas: 5/5 | Goodreads

Atsimenat, sakiau, kad "Their Vampire Queen" knygos trumpos, tai skaitysiu, tarp Chicagoland Vampires? Žodžiu, prisikalbėjau, per anksti leptelėjau. Šita gi dvigubai storesnė. Bet! Bet. Ir įdomesnė. Daugiau veiksmo, daugiau intrigų. Tokia, atrodo, kaip įžanga į ateinančias politines intrigas.

Apie Knygą: Kažkur ten, tamsoje po kalnu, miršta tiesiog persiutęs siaubūnas, padaras panašus į drakoną. Ir jo pyktis, bei kančios - persekioja Sharą sapnuose. Jos Bloods jaučia tų nemalonių jausmų atgarsius ir ją skatina greičiau prisikviesti daugiau Bloods. Ypač dabar, kai apie jauną, laukinę, bet labai galingą Karalienę išgirdo ir kitos. Pasikėsinimai jau prasidėjo, o Shara dar nė lizdo nesubūrė. Bet anot deivės Isis ir pačios Sharos, jai reikia ne tik Bloods, mat vien kiekybe ji nuo kitų karalienių neatsigins, ypač, kai taip be galo myli savo dabartinius Bloods: o kuo jų daugiau, tuo daugiau nesklandumų ir tarp jų pačių, hierarchijos, bei pozicijos. Jai reikia Karaliaus. Galingo ir reto padaro, pakankamai stipraus, kad jo kraujas ją praturtintų, o jo asmuo - turėtų svorio vampyrų visuomenėje. Bet tokio, kurį pavergti galėtų ji pati, mat nė minties negali būti apie galimybę, jog ji bus priversta nusisukti nuo savo Bloods.

Mano Nuomonė: Žinau, kad kvaila skųstis erotika erotikos žanro knygoje, bet chebrai tikrai hobių reikėtų kitokių, ne vien kūno dalių origamis. Kita vertus, buvo be galo įdomu, kaip Shara įvedė tvarką tarp tokio kiekio nedarnių vyrukų, iš kurių toli gražu ne visi vieni kitus myli. Niekas niekada nebus verčiamas daryti nieko, ko pats nenorės daryti. Geriausia šis įstatymas pasireiškė, kai jie pagaliau rado ir pažabojo Karalių, mat Shara, dievaži, nėra buka mergiotė, nusileisti nė neketino, or ir savo dominuojančio Blood (Bloods yra kaip riteriai) nė nesiruošė pažeminti pareigose. Ir jei, tarkime, pavyktų, kažkaip išimti visą seksą, tai čia būtų tikrai geros Young Adult (Jaunimo? Ar ten dar per jauni žmonės? Kaip pas mus knygos skirstomos, ar yra kažkokia Virš Dvidešimt kategorija?)  vampyrų knygos.

Aš jau beveik užuodžiu Court Intrigues. Bus politikos, bus piktų Karalienių ir, labai tikiuosi, bus rimtų intrigų. Šitai duodu 5/5, o tiems kas ieško erotikos, pridursiu jog čia, dėkui visiems dievams, nors susikruvina jie dažnai, tyčia, nes yra vampyrai, bet nėra nieko panašaus į Anne Rice Miegančiąją Gražuolę. Nežinau, kaip jums, bet man totalus brain-freeze, kai kažkas knygoj verkia dėl patiriamų skriaudų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.