2018 m. rugpjūčio 3 d., penktadienis

Chloe Neill "House Rules" | Chicagoland Vampires 7

Autorius: Chloe Neill
Pavadinimas: House Rules
Serija: Chicagoland Vampires 7
Žanras: Vampyrai, Paranormalu
Psl.: 352p.
Įvertinimas: 4/5 | Goodreads

Jo, vampyrų knygos man yra tas komforto skaitymas... Kaip, tarkim, instant coffee iš pakelio žiemą yra komforto gėrimas. Ypač tinka trumpos ir labai paprastos istorijos. Tokios, kaip Chloe Neill Chicagoland Vampires serija. Septinta knyga. 

Apie Knygą: Kadogano klanas pasirinko laisvę ir netgi išsikovojo tam tikrų privilegijų, kaip, galimybė pasilikti namą, kuriame gyvena gan didelė šio klano vampyrų dalis. Ir šiaip, gyvenimas atrodo per daug nepasikeitė. Politika ir bendravimas. Tik, su laisvais vampyrais, o ne kitais klanais. Bet be bėdų šis klanas tiesiog nesugeba gyventi. Ir nors ne patys jas sukelia, bet spręsti jas tenka būtent jiems. Žudomi vampyrai, dažniausiai poromis, jiems švariai nurėžiamos galvos. Aukos atrodo beveik atsitiktinės, porelė paauglių, kurie ėjo užsiregistruoti, pora draugių kitame klane... Ir išpuolis pačiame Kadogano klane. Visi klanų namai turi apsaugas, vadinasi, kad ir kas yra žudikas - jis geba pro tą apsaugą praeiti. Ar tai reiškia, jog žudikas - vienas iš jų?

Mano Nuomonė: Kažkaip net serijinio žudiko temą čia jau taip silpnai įgyvendino, kad nė nežinau, ką pasakyti. Kaip galima tokią temą padaryti vidutiniška? Bet šį kart viską šiek tiek atsvėrė jų visų bendravimas tarpusavyje. Tarkime, Sulivanas atrodo beveik sužmogėjęs. O aš labai mėgstu istorijas, apie beveik pusės tūkstantmečio senumo vampyrus, kurie elgiasi, kaip žmonės. Bet. Čia yra labai didelis ir baisus bet. Atsimenat, sakiau jog blogiau turbūt nebegali būti? Klydau, nes pamiršau, jog būta pranašystės, kad Merit turės vaiką su Sulivanu. Apie tą pranašystę Merit čia mums priminė, tad sekančią knygą imsiu su siaubu. Kaip labai mėgstu istorijas apie sužmogėjusius vampyrus, taip labai nekenčiu istorijų apie stebuklingus nėštumus. Ir šiaip vaikų nemėgstu. 

Buvo įdomu, iki priminė apie tą pranašystę. Ne pati istorija, bet šiaip jų bendras gyvenimas buvo, kaip koks vlogas pažiūrėti - gal ir nieko iš to nepasisemi, bet ei, jauties lyg pakrovęs tą bendravimo reikalaujančią bateriją. Duodu 4/5, daugiau negaliu, o dar knieti ir atimti už tą pranašystę. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.