2018 m. liepos 31 d., antradienis

Chloe Neill "Biting Cold" | Chicagoland Vampires 6

Autorius: Chloe Neill
Pavadinimas: Biting Cold
Serija: Chicagoland Vampires 6
Žanras: Paranormalu, Vampyrai
Psl.: 352p.
Įvertinimas: 3/5 | Goodreads

Kartais man tiesiog reikia vampyrų. Nesvarbu kokių ir iš kur. Geriausia, kokių nors jau žinomų, t.y. iš pradėtos serijos. Todėl tęsiu su Chloe Neill ir jos Chicagoland Vampires serija, šešta knyga, "Biting Cold". Kažkaip tiesiog pripratau. Nors ir ne Sukė Stekhaus, ką padarysi.

Apie Knygą: Vampyrų tokia, kaip unija ar kažkas tokio, akivaizdžiai nori nusikratyti Kadagano klano galva, iš numirusiųjų antrą kartą prikeltu Sulivanu. Tam jie pasinaudoja tiek situacija, tiek ir aplinka. Kažkas bando vėl pavogti knygą, kurioje įkaltinta Tamsioji magijos pusė ir šį kartą tai tikrai ne Merit draugė. Kol bene visas Sulivano klanas tuo užsiėmęs, GP, ta vampyrų unija, drožia jiems šonus ir nuteikia prieš juos jų pačių apsaugą - fėjas. Sulivanas, nebežinodamas ko daugiau imtis, turės nuspręsti, ar tiesiog būti geram šunyčiui, bei susitaikyti su GP batu ant galvos, ar pasitraukti bei kartu išvesti visą savo klaną iš po GP sparno, apsaugos ir turtų. Merit? Merit tuo tarpu bando išgyventi puolusio angelo žemėn atneštą teisingumą.

Mano Nuomonė: Čia viena tų retų knygų, kur politika buvo įdomesnė už veiksmą. Neįdomūs man jokie angelai, visiškai jokie. Kaip ir Graikų bei Romėnų mitai - man jie labai nusibodę. Bet va visas tas poreikis Kadaganui tapti laisvais, bet maištautojais laikomais vampyrais - čia jau buvo kur kas įdomiau. Ir tas reikalas su fėjom buvo įdomus. Atrodo jog anie mėgsta atgauti dovanas, kurias kažkada, kažkam davė. Kitaip tariant, pasidžiaugėt ir gana.

Toli gražu čia ne šedevras. Vos 3/5 galiu duoti. Bet blogiau manau jau būt irgi negali, tad po visokių ilgų ir ne visada įdomių knygų, pailsėti man labai tiko. Jei vampyrų romanai prie širdies, tai galiu rekomenduoti, kitu atveju, manau vien dėl politinės pusės neatsiras, kas skaitys ir manęs nekeiks.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.