2013 m. sausio 16 d., trečiadienis

[Konkursas] Bado Žaidynės

  Visi tik ir kalba apie Bado žaidynes. Pagaliau ir aš jas skaitau, jau įpusėjau, tad greit ir aš apie jas kalbėsiu (o kaip - pažiūrėsim). Tad šiandien, būtent šiandien, ne rytoj, ne po ryt, noriu vieną kopiją jau ir atiduoti. Ketinau ankščiau, bet gi matot kur mano protas voliojas...

  Knyga - Lietuviška, nauja, neskaityta (sakau todėl, kad mano versija angliška ir jau gerokai nutrinta).

iki PENKTADIENIO kas bus 18d (vadinas dar ir penktadienį, iki, tarkim, vidurnakčio) galite man čia pat palikti komentarą su kokiu nors el. paštu, kuriuo galėčiau jus pasiekti, jei laimėsit. O ką komentare be to rašyti? Taip pagalvojau ir sugalvojau - knygose dažnai minimi visokie tik tai istorijai būdingi daiktai (arba mitiniai daiktai, kuriuos ypač gerai panaudoja toje istorijoje). Tad iš visų knygų, magiškų ir gal realių daiktų - ko ir kam norėtumėt?


Pvz.: Norėčiau Nematomumo apsiausto iš Hario Poterio, kad galėčiau likti bibliotekoje net po uždarymo laiko.

Norėčiau to segtuko kurį turėjo mergina Katniss iš Bado Žaidynių (Ketnė?), mat man jis pasirodė be galo gražus.

Norėčiau Drakono Kiaušinio iš Sostų Žaidimo, mat po galais, myliu drakonus. 

PS!! Jei kam komentarai čia "nesipostina", tai rašykit į facebook, ten po konkurso postu (nesvarbu kurios dienos, atpažinsit iš knygos viršelio kampelyj), aš visus rasiu, nei vieno nepraleisiu

12 komentarų:

  1. jau skaitydama, ką turėčiau parašyt komentare, galvojau, kad rašysiu apie HP apsiaustą dėl būtent tavo paminėtos priežasties. skaitau toliau, žiū, kad tu tą parašius:D bet kadangi nieko kito nesugalvoju, tai prie šito ir liksiu:D nuo pat vaiksytės svajojau, kad kurią nors naktį norėčiau pasilikti bibliotekoje po uždarymo ir pereiti visas, visas lentynas, apžiūrinėjant visas jose esančias knygas. apsiaustas tam puikiai pagelbėtų!
    erikooskinas@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  2. Įdomus konkursas:) Hm, ko aš norėčiau? Yra keletas dalykų, pavyzdžiui, skraidančio kilimo iš pasakos "Aladinas", kad galėčiau apkeliauti aplink pasaulį. Norėčiau stebuklingos lazdelės iš Hario Poterio. Norėčiau būti tokia greita kaip Šeštasis numeris iš "Šešių galia". Na, norų daug:)Bet labiausiai norėčiau dienoraščio, kuris kalbėtų su manimi, tokį turėjo Haris Poteris:) Ach, tuomet vakarinis rašymas į jį būtų dar didesnė šventė:)
    skooorpionukeee@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  3. Norų tikrai daug, bet šiuo metu į galvą šauna Išminties akmuo iš Hario Poterio, nes būtų visai neblogai ne taip greit pasenti, pagyventi ilgiau ir pamatyti daugiau :)

    lucky.vaida@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  4. Norėčiau Veidrodėlio iš pasakos "Snieguolė ir septyni nykštukai", kuris man paprašius parodyti tuos žmones, kurių labai pasiilgau.

    Norėčiau džino lempos iš pasakos "Aladinas", kuris išpildytų mano norus.

    Norėčiau burtų lazdelės iš "Haris Poteris", kad galėčiau burti.

    kaziukenaite.d@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aj, ir dar norėčiau žąsies, kuri kiekvieną dieną deda auksinius kiaušinius iš pasakos "Džekas ir pupa", kad nereikėtų jaudintis dėl finansinių dalykų :D

      Panaikinti
  5. Hmm.. Aš tai norėčiau turėti nuosavą ramunių pievelę kaip knygoje 'Ramunių pievelė', kurioje galima būtų skaityti dar ne vieną knygą saulėtą vasaros dieną.
    treshnee(eta)gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  6. Norėčiau "įkrautos" knygos iš "Šešėlių bibliotekos" ir skaitymo galių, kad galėčiau paskatinti skaityti knygas daugelį žmonių...
    mildaiva(eta)gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  7. O aš norėčiau kurio nors magiško šokolado ar kito skanėsto iš Vianos parduotuvėlės knygoje ,,Šokoladas'', kurį galėčiau duoti žmogui, kurį apnikusios blogos mintys, kad suvalgęs pajustų geras, teigiamas emocijas ir visos blogybės išgaruotų :)

    latulipe224@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  8. Jei kam komentarai "nepraeina" ir nerodo čia - galit komentuot į facebook! Aš ir ten surinksiu jūsų emailus, pažadu nė vieno nepraleisiu jei tik spėsit iki vidurnakčio penktadienį

    AtsakytiPanaikinti
  9. Norėčiau laiko atsuktuvo, kuriuo Hermiona naudojosi kai vienu metu turėdavo būti keliose vietose:) Idealiausias variantas, atsuki laiką ir tada viską gali pasidaryti, kitiems padėti daugiau, visur suspėti, perskaityti visas knygas, leisti sau kiek nori pailsėti, pasiruošti egzaminams, pasigaminti valgyti, užsidirbti pinigėlių, pakeliauti, pabendrauti su artimais, kuriems taip gaila laiko nuolatos skubant ir lekiant į darbus ar mokslus:)
    Labai norėčiau burtų lazdelės tam, kad sutvarkyti visus reikalus su paliktomis šiukšlėmis laukuose, miškuose, prie ežerų, poilsiavietėse bei netik šiukšlėmis (sulaužytų miesto ir visų jame gyvenančių žmonių turtų)- pamoji lazdele ir visos to žmogaus paliktos šiukšlės lai keliauja jam po pagalve ar į namus, kad suprastų, jog taip daryti negalima ir gražiai gyvenant galima gamtą ir daiktus išlaikyti:) Dar norėčiau iš Šreko ketvirtos dalies fleitos tam, kad pradėjus jai groti visi vagys ir kiti nusikaltėliai šokdami grąžintų tai ką pavogė ir kompensuotų moralinę žalą šokdami įvairius šokius (pradedant breiku ir baigiant valsu) nuskriaustiesiems:D Ir dar norėčiau poros nešyklių iš Hario Poterio, kurios būtų užburtos "nunešti žmogų ten- kur jis labiausiai bijotų būti" dėl skriaudžiamų ir į gatvę išmetamų bei paliekamų gyvūnėlių. Kiekvienas turi būti atsakingas už tai ką prisijaukina, o jei ne, tai jų laukia skrydis.
    Gal ir galima būtų galvoti vien apie tai kas gražu, miela ir smagu, bet realybė šiek tiek kitokia. Visada norisi padėti likimo nuskriaustiesiems bei tiems, kurie yra gyvenime pajutę žmogaus nežmogiškumą, tad manyčiau tai būtų galima sutvarkyti burtų pagalba ir visi guventume ilgai, gražiai ir laimingai:)
    P.s. atsiprašau už rašytines klaidas, skubėjau dėstyti mintis:)
    laura.cerniauskaite@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  10. Renkuosi "Meistrą ir Margaritą": Norėčiau Margaritos Nikolajevnos šluotos. Tuo pačiu ir kremo, kurį jai Azazelas davė, nes be jo, matyt, šluota neveiktų :)) Būčiau toooookia ragana! Uj.
    andriekute@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  11. Su tais žąsies dedamais auksiniais kiaušiniais visai gerai būtų :)
    O aš tai norėčiau drakoniuko, iš knygos "Paveldėjimas", jie tokie mielučiai man. Būtų geriausias draugas :)
    Taip pat norėčiau mokėti keliauti po vietoves kaip kad "Šoklys", būt gerai ir laiku į praeitį. :)

    elvinka@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.