2011 m. kovo 5 d., šeštadienis

Antra knyga iš serijos

Deja man labai dažnai taip nutinka, kad pasiimu kokią knygą iš bibliotekos ir tik namie suprantu - tai antroji knyga serijoje/trilogijoje/kita. Nepaisant net to, kad paprastai nešiojuos užrašus, į kuriuos rašausi ką ketinu paskaityti, bet net ir tai kai kada negelbsti. Tarkim ta Tim Lebbon knyga. Ji netgi ne antra - ji trečia. Bet čia pusiau Eridanas kaltas, mat pirmą knygą labai gudriai išleido kaip "priešistorę". O aš tik trečią ir teradau. Pikta dabar, mat ėjau bibliotekon šiandien tik su tuo tikslu.
Bet radau kažkokį atiduodamą romaniūkštį anglų kalba. Jei bus neįdomus, tai bus kam nors anglų žinioms gilinti, tad nepamaišys.

Aišku ėjau miestan ir kitu reikalu. Ruošiausi įsigyti storą užrašinę, linijiniu popieriumi. Spėkit ar radau? Raštinė - nedirba savaitgaliais. Knygynas - tik iki pietų. Maximoj tokio gėrio net svajot nereik surast be rugsėjo mėnesio. Atsidūstam ir tęsiam.

Baigiu pribaigti klaviatūrą, tad jei kartais imčiau rašyti be lietuviškų raidžių, turėkit omeny - rašau tik iš mobiliojo, kuriame net neketinu ieškoti lietuviško raidyno.

O dabar eisim kojinių permirkusių padžiauti ir paskaityt šiltai kur prie saulės...

BEJE, gal kas žinot ar ketinama išversti ir kitas Anonimo knygas (be "Knyga be pavadinimo" knygos)? Mat yra šios knygos tęsinys "Mirties knyga" (Arba Mirusiųjų Knyga, net nežinau jau), būtų pasiutusiai įdomu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Pastaba: tik šio tinklaraščio narys gali skelbti komentarus.